Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis.

 
 

[instagram-feed num=8 cols=4 showheader=false showbutton=false showfollow=false]

ЗА НАС

Танков Архитекти е водещо архитектурно студио, основано през 2004 и осигуряващо пълен набор от мулти-професионални услуги в областта на архитектурата и инженеринга, подпомагано от отдел за управление на проектите, контрол на разходите и планомерното развитие.

Разположена в офис с модерен дизайн в центъра на София, фирмата работи с разрастващ се брой клиенти в сферата на жилищното, многофункционалното и градоустройственото строителство. Проектантското бюро разполага с гъвкав екип от амбициозни и мотивирани архитекти. Всеки проект се разработва с индивидуален подход, осигуряващ оптималното разпределение на средства и време, при гарантирано високо качество на изпълнението му. При изготвяне на проектите по конструктивна и инсталационни части се използват услугите на подизпълнители, с цел създаване на конкретен екип от специалисти в зависимост от специфичните нужди на всеки инвестиционен проект.

В процеса на проектиране студиото прилага иновативен подход, създавайки дизайн с визия за развитие чрез историческо проучване, с цел да се осигури високо качество на професионално обслужване за нашите клиенти, за да се отговори на техните индивидуални изисквания в предвидения от проекта срок.

Танков Архитекти са добре познати с техния отговорен и гъвкав подход към проектирането. Ние се борим да постигнем проектни решения, които да продължават да утвърждават нашата репутация на постоянство, иновации и качество.

До настоящия момент бюрото е изготвило проектна документация в различни фази по всички нормативно изискуеми части за над 60 обекта с обща разгъната застроена площ от 500 000 кв.м. Обектите са с разнообразна функция и предназначение, като преобладаващата част от тях са ваканционни комплекси, хотели и жилищни сгради.

Награди

2017 Сграда на годината
Победител
жилищна сграда Alba apartments

2016 Сграда на годината
Победител
ваканционен комплекс Aivazovski park

2012 Сграда на годината
Финалист - ваканционен комплекс First Line

2011 Сграда на годината
Победител
ваканционен комплекс Paradise Gardens & Town House

2008 Сграда на годината
Финалист - ваканционен комплекс Paradise View

2007 Сграда на годината
Финалист - жилищна сграда Iroko

2008 Homes Overseas Awards
Gold award - Best house Bulgaria